Noutăţi

PowerApps: platformă modernă care vă poate îmbunătăți afacerea

Transformarea digitală devine un model de afaceri. Dacă companiile doresc să rămână competitive pe piață, este înțelept să vă concentrați asupra ultimelor tendințe IT. Inovațiile minore și tehnologice simple pot crește flexibilitatea companiei, pot îmbunătăți cifrele de vânzare sau pot oferi servicii mai bune clienților. PowerApps aparține acestor platforme online care digitalizează de procese.

Un angajat are nevoie de un computer nou și marcati aceasta cerința într-un fișier Excel sau faceti o notă pe o bucată de hârtie care se poate pierde cu ușurință. Pentru a vă înregistra la un eveniment, trebuie să trimiteți un e-mail și aflați că există o parcare gratuită în garaj doar în timpul conversației cu ora de prânz. Acestea și multe alte situații cotidiene pot fi gestionate mult mai ușor. Datorită aplicației online, care vă poate ajuta să scăpați de documentele redundante și să faceți fluxul de informații mai transparent, puteți face procesele de afaceri ale companiei dvs. mai eficiente și rutina zilnică a angajaților dvs mai usoara.

Microsoft PowerApps

Cum poate PowerApps să vă ajute afacerea?

  • digitalizează procesele manipulate anterior sub formă de hârtie sau deloc gestionate;
  • face ca rutina zilnică să fie mai eficientă și mai transparentă;
  • simplifică fluxul de informații interne și externe;
  • rezolvă o mulțime de sarcini care se repetă în timp scurt, ceea ce reflectă costurile reduse;
  • verifică informațiile și reduce rata de eroare (oferă câmpuri preumplute sau posibilitatea de a scana coduri QR);
  • oferă posibilitatea unei conexiuni native cu diverse sisteme (SharePoint Online, Microsoft Dynamics 365, Excel, OneDrive și cu alte sisteme nu numai de la Microsoft: SAP, Salesforce, Oracle etc.);
  • implică inteligență artificială (Exemplu: pe baza datelor anterioare ale clienților, brokerii financiari pot evalua șansele de a fi aprobat pentru un împrumut).

PowerApps nu este ca o platformă convențională

Pentru a utiliza PowerApps, trebuie să fi cumpărat  Microsoft Office 365  și o licență pentru fiecare utilizator cu acces la aplicație.

Un utilizator nu trebuie să descarce aplicațiile. Aplicațiile vor apărea automat în selecția PowerApps. Platforma PowerApps digitalizează și automatizează procesul selectat de la A la Z. Numărul final de aplicații depinde de numărul de procese pe care decideți să le digitalizați.

Aplicațiile create de Microsoft PowerApps au design interactiv și pot fi deschise într-un browser desktop sau dispozitive mobile (telefon mobil sau tabletă).

Folosim avantajele platformei PowerApps chiar și în compania noastră. Datorită aplicațiilor inovatoare, am putut digitaliza mai multe procese interne . În săptămânile următoare, puteți afla mai multe despre aplicațiile PowerApps implementate în Millennium. Vă vom sfătui ce să faceți în cazul în care doriți să implementați PowerApps în compania dvs.

Platforma PowerApps poate face ca multe procese care încetinesccompania dvs. să fie mai simple și digitalizate. Puteți vedea îmbunătățirile practic imediat. Nu ezitați și contactați-ne, vom fi încântați să vă oferim informații mai detaliate despre PowerApps.

Contacteaza-ne

  • 19. august 2019
  • | Categories: Cloud