Noutăţi

Bpm’online se află in categoria Leader-ilor evaluați de Gartner Magic Quadrant 2019 pentru soluția de Automatizare a Forței de Vânzări

Bpm’online, o companie globală de software pentru afaceri care conduce în domeniul automatizării proceselor și CRM, a anunțat la începutul lunii iulie 2019 că a fost poziționată ca lider în cadrul Gartner Magic Quadrant 2019 pentru Automatizarea Forței de Vânzări.

Este al patrulea an consecutiv in care bpm’online este recunoscut de catre una dintre cele mai importante organizații de cercetare la nivel mondial și se afla pentru prima dată în cadranul liderilor.

Bpm’online – Leader in Cadranul Magic Gartner 2019 pentru Solutii de Automatizare a Vanzarii (SFA)

Solutiile bpm’online echipează mii de organizații din diferite industrii, din întreaga lume, cu instrumente avansate de a implementa procese eficiente de vânzare și de a accelera ciclul complet al vânzărilor – de la initierea vanzarii (lead) până la vânzări repetate. Produsul este întărit de o platformă inteligentă low-code, care permite utilizatorilor fără abilități tehnice să proiecteze, să execute și să optimizeze rapid procesele de vânzare. Vânzările bpm’online oferă, de asemenea, organizațiilor procese si cele mai bune practici, care ghidează reprezentanții de vânzări, prin cele mai potrivite metode pentru a atinge rapid rezultatele de afaceri dorite.

Raportul evaluează 19 furnizori pentru sistemele de automatizare a vânzărilor (SFA). Bpm’online consideră că poziția sa de lider în Gadget Magic Quadrant 2019 pentru Automatizarea Forței de Vânzări este determinată de evaluările sale îndelungate privind experiența clienților, obtinute de la clienți de referință, de îmbunătățire a funcționalității produselor și de capacitate de implementare.

“Suntem mândri că suntem numiți de Gartner ca lider în Cadranul Magic al Automatizarii Fortei de Vanzari.

La bpm’online, suntem orientați spre satisfacerea nevoilor organizației de vânzări de astăzi, care îsi propune să accelereze creșterea vânzărilor. Credem că ne-am îmbunătățit anul trecut și că poziția noastră în acest Cadran Magic este rezultatul eforturilor persistente pe care le facem pentru a ne împuternici clienții să-și dezvolte organizațiile prin automatizarea proceselor și activităților de vânzare “.

Katherine Kostereva, CEO și Managing Partner la bpm'online

 

Gartner definește liderii ca fiind cei care “au capacitatea de a-și realiza viziunea prin produse, servicii și rezultate de afaceri solid demonstrabile, sub formă de venituri și câștiguri. Liderii au implementări semnificative cu succes în Statele Unite ale Americii, EMEA și APAC într-o mare varietate de industrii și cu puncte de lucru multiple, pentru implementări de peste 500 de utilizatori. Acestia demonstrează în mod constant niveluri superioare de experiență pentru clienți, rezultate excelente in dezvoltarea produselor și a  vânzărilor. Ei sunt leader in dezvoltarea produselor, oferind noi îmbunătățiri și inovații într-un program consistent. Companiile conducatoare oferă, de asemenea, leadership in strategie, arătând clienților și perspective despre îmbunătățire execuției vânzărilor și procesele de vânzare cu ajutorul Automatizarii Forței de Vanzare. Liderii sunt vânzătorii fata de care ceilalți furnizori de pe piață se poziționează. “

Copia completă a raportului poate fi descărcată aici >>>

Nota: Gartner nu susține nici un furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare și nu îi sfătuiește pe utilizatorii tehnologiei să selecteze numai acei furnizori cu cele mai mari ratinguri sau alte denumiri. Publicațiile de cercetare Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu ar trebui să fie interpretate ca declarații de fapt. Gartner declină toate garanțiile, exprimate sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv orice garanție de vandabilitate sau de compatibilitate pentru un anumit scop. Acest grafic a fost publicat de Gartner, Inc. ca parte a unui document de cercetare mai amplu și ar trebui evaluat în contextul întregului document.

 

Despre bpm’online

Bpm’online este o companie globală de software pentru afaceri care conduce în domeniul automatizării proceselor low-code, a proceselor de afaceri si CRM. Compania a fost recunoscută drept lider de piață de către analiștii cheie ai industriei. Platforma sa inteligentă accelerează vânzările, marketingul, serviciile și operațiunile pentru mii de clienți și sute de parteneri din întreaga lume. Misiunea bpm’online este de a ajuta companiile să accelereze.

Millennium colaborează cu bpm’online pentru a oferi soluții CRM personalizate și soluții de automatizare a proceselor de afaceri pentru companii din industriile financiară, de retail și de distribuție, de producție și de utilități. Millennium are o echipă certificată de consultanți bpm’online care oferă servicii de consultanță, dezvoltare și implementare pentru soluțiile bpm’online.

  • 22. iulie 2019
  • | Categories: CRM