Noutăţi

PowerApps_perex_NEW

Transformarea digitală devine un model de afaceri. Dacă companiile doresc să rămână competitive pe piață, este înțelept să vă concentrați asupra ultimelor tendințe IT. Inovațiile minore și tehnologice simple pot crește flexibilitatea companiei, pot îmbunătăți cifrele de vânzare sau pot oferi servicii mai bune clienților. PowerApps aparține acestor platforme online care digitalizează de procese.

Citeste mai mult
perex

Am implementat o soluție cloud bazată pe Microsoft Dynamics 365 cu focus pe modulul de asistență pentru clienți pentru l Expat Support, Ltd. Implementarea sistemului a ajutat la concentrarea informațiilor relevante asupra partenerilor companiei, solicitanților de vize și permise de ședere din Cehia și istoricul vizei și al reședinței într-un singur loc.

Citeste mai mult
perex_preco_crm_zlyhavaju3

Dezvoltarea tendințelor IT influențează abordarea furnizării de servicii și dezvoltarea de software și servicii care se transformă adesea în furnizarea de soluții. Clienții au cele mai mari așteptări, dar în același timp sunt insuficient pregătiți să își adapteze procesele pentru utilizarea eficientă a CRM. Care sunt principalele motive ale eșecurilor implementării CRM?

Citeste mai mult
charita_brno_perex

Am implementat o soluție CRM în cloud către organizația non-profit Diocesan Charity Brno, care a centralizat datele despre donatori, proiecte, voluntari și activitățile sale într-un singur sistem. Datorită acestui fapt, managementul a obținut o imagine de ansamblu asupra activităților unităților regionale, precum și asupra întregii organizații.

Citeste mai mult