Referințe

Summit Motors Slovakia logo

Summit Motors Bratislava spol. s r.o. este o companie fiica a Sumitomo Corporation din Japonia, care detine marca Ford. A funcționat pe piața din Slovacia începând cu 2002. Compania este importatorul de mașini Ford și operează o rețea de stații de service autorizate FordCentrum. A fost clientul nostru din 2012.

Serviciul Cloud Repair Planner pentru a gestiona stațiile de service

Începerea proiectului: aprilie 2012

The authorized FordCentrum service has optimized the workload of body repair men and painters. The Car Repair Planner, a service delivered by Millennium, operated in the Cloud solutions of Windows Azure, centrally plans the on-going daily workload and makes it available to workers..

Serviciul FordCentrum autorizat a optimizat volumul de muncă alpentru reparatii de caroserie si vopsire. Planificatorul de reparații auto, un serviciu furnizat de Millennium, a funcționat în soluțiile Cloud de la Windows Azure si realizeaza planificarea centralizată a volumului de muncă zilnic și îl pune la dispoziția lucrătorilor.Personalul care efectueaza reparatii de caroserie si vopsireau are posibilitatea de a naviga prin ecrane mari plasate în atelier. Imediat după încheierea contractului, acestia știu ce mașină și ce acțiune va urma. Pe baza secvenței de lucru, lucrătorii pot conveni asupra coordonării reciproce și transferului de vehicule. Seful de echipă nu este obligat să intervină în aceste activități, iar lucrările efective de service vor fi efectuate fără probleme și în mod coordonat.

Ca client, pentru toate sarcinile este nevoie doar de un browser web. Ford nu are costuri neplanificate în infrastructura IT și plătește numai taxe lunare de utilizare.