Referințe

Logo poštová banka

Pe piața bancară din Slovacia, Poštová banka aparține categoriei de banci de dimensiuni medii. Are 30 sucursale proprii și, pe baza unui parteneriat cu Slovenská pošta, furnizează produsele și serviciile sale prin intermediul a 1.600 de oficii poștale din toată țara. În 2010, și-a extins rețeaua către Republica Cehă. Poštová banka este unul dintre clienții noștri importanți din 2009.

Sistemul intranet

Începerea proiectului: aprilie 2011

Soluția Intranet este un loc de integrare a unui număr mare de aplicații și servicii destinate angajaților băncii. Sistemul aparține resurselor informaționale esențiale pentru toți angajații – de la manageri de relații până la managementul de top. Un avantaj important pentru utilizatorii de intranet este claritatea serviciilor oferite și eficiența aplicațiilor integrate. Editorii apreciază crearea și gestionarea simplă a informațiilor publicate. DMS este o parte a intranetului.

Prezentarea băncii pe Internet

Începerea proiectului: iunie 2009

Prezentarea interactivă a băncii Poštová reprezinta unul dintre cele mai importante instrumente de comunicare în marketing. Proiectul de reproiectare a avut ca scop clarificarea informațiilor, unificarea comunicării vizuale, creșterea traficului online și integrarea serviciilor online pentru clienți. Folosind soluția noastră Arnia CMS, banca a obținut o platformă flexibilă, cu posibilitatea dezvoltării și extinderii acesteia. Arnia CMS oferă editorilor administrarea operativă și actualizarea informațiilor standard de text și imagine prin intermediul interfeței ușor de utilizat, fără a necesita cunoștințe de programare html. Soluția poate fi găsită la www.pabk.sk.

 


Poštová poisťovňa - Millennium klient

 

Poštová poisťovňa a devenit parte a Grupului Financiar Poštová banka în 2008 prin achiziționarea Poistovňa TATRA. Viziunea companiei este de “a fi lider în furnizarea de servicii financiare de bază în orașe și sate mici”. A fost clientul nostru din 2009.

Site-ul companiei de asigurări

Inceputul proiectului proiectul: septembrie 2011

Site-ul web al companiei de asigurări este unul dintre instrumentele de comunicare de marketing de bază, informând despre ce se întâmplă în cadrul organizației și îmbunătățind orientarea în portofoliul de produse. Prin utilizarea soluției noastre Arnia CMS, DDS a dobândit o platformă flexibilă, cu posibilități de dezvoltare și extindere. Arnia CMS oferă editorilor standarde de gestionare și actualizare a informațiilor despre operațiunile text și imagine, printr-o interfață ușor de utilizat, fără a necesita cunoștințe de programare html. Soluția este disponibilă la www.ppabk.sk.