Referințe

MZČR Ministerství zdravotnictví České republiky

Ministerul Sănătății al Republicii Cehe este Autoritatea centrală de administrare a statului pentru serviciile de sănătate, protecția sănătății publice, activitatea de cercetare în domeniul sănătății și pentru furnizorii de servicii medicale, care se afla in subordine directa. Principiile activităților ministerului sunt prevăzute în S. 10 din Legea nr. 2/1969 Coll. privind Ministerul și alte autorități centrale ale administrației de stat din Republica Cehă. Cooperarea noastră cu Ministerul a început în 2013 prin intermediul integratorului ICZ.

Registrul de apă potabilă

Începerea proiectului: martie 2014

Scopul principal al Registrului Apelor potabile este colectarea, înregistrarea și evaluarea calității probelor de apă selectate. Registrul este disponibil pentru organizațiide stat și private, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. Scopul principal al proiectului a fost actualizarea sistemului informatic existent reprezentând punctul de acces comun pentru toate persoanele care intră pe piață.

Am finalizat cu succes un proiect de 10 luni la sfârșitul lunii februarie 2014. În cursul proiectului, am folosit cunoștințele noastre despre JTP (așa-numita platformă tehnologică unificată furnizată de către integrator), Microsoft .NET și MSSQL Server 2008 R2.