Referințe

 

Bratislava, capitala Republicii Slovace, intră sub incidența municipiului Bratislava, un organ executiv al Consiliului municipal și primar. Ea se ocupă de activitățile profesionale, administrative și organizatorice legate de executarea sarcinilor organismelor municipale.

 

Bratislava Transport Company (DPB), societate pe acțiuni, este singurul furnizor de transport public în Bratislava. În plus față de liniile de transport public, acesta operează linii suburbane și linii internaționale regulate. DPB operează transportul cu troleibuze, autobuze și tramvaie.

Portalurile web pentru Municipiul Bratislava și Compania de Transport din Bratislava

Am implementat noile portaluri web pentru Capitala Republicii Slovace și compania de transport din Bratislava în mai 2018. Versiunile anterioare ale portalurilor web  bratislava.sk și dpb.sk nu s-au potrivit pentru utilizatorii lor; din acest motiv, municipalitatea a decis să schimbe . Am dezvoltat două portaluri separate cu design unificat. Soluția a adus aceste beneficii:

  • sistemul CMS ușor de utilizat bazat pe cele mai noi tehnologii,
  • proiectare responsabilă pentru accesul mobil la informații,
  • căutare rapidă a informațiilor prin structura simplificată a site-urilor web,
  • actualizări rapide ale informațiilor ambelor portaluri web într-un sistem CMS și eliminarea intrărilor de date multiple,
  • site-uri web integrate cu sistemele terților, care sunt utilizate pe plan intern și comunică reciproc,
  • implementarea platformei de dezvoltare și îmbunătățire a serviciilor pentru cetățeni și antreprenori,
  • disponibilitatea constantă și securitatea datelor datorita operariiîn cloud.

Scopul principal al site-urilor web bratislava.sk și dpb.sk este de a informa cetățenii cu toate datele relevante privind situația traficului și evenimentele din Bratislava.

Descărcați studiul de caz (pdf)