Referințe

ČSOB logo

Československá obchodná banka aparține clienților noștri pe termen lung încă din 2008. Este o bancă slovacă lider cu o tradiție de peste 40 de ani, orientată spre cetățeni, companii mici și mijlocii și private banking. Din iulie 2009, a fost succesorul legal al Istrobanka. Československá obchodná banka este parte a Grupului financiar ČSOB, a cărui societate-mamă este KBC, de origine belgiană. Československá obchodná banka dispune de 137 de filiale în Slovacia, cu aproape 300.000 de clienți.

Implementarea Microsoft Dynamics CRM 2015 cu noi funcționalitati

Începerea proiectului: martie 2016

Durata proiectului: 6 luni
În martie 2016, noua versiune CRM pentru bancă a fost implementată cu succes în producție. Proiectul de migrare de la Microsoft Dynamics CRM 2011 la versiunea 2015 a durat 6 luni. Trecerea fluentă de la o versiune la alta a fost crucială si am reusit acest lucru datorită profesionalismului și experienței anterioare a experților noștri.

Unul dintre obiectivele principale ale proiectului a fost revizuirea și implementarea unei noi funcționalități care reprezintă cea mai mare provocare de afaceri. Această funcționalitate ar putea spori semnificativ eficiența procesului de aprobare în cazul cererilor cu excepții de preț pentru produsele bancare. Československá obchodná banka a folosit pentru a procesa aplicațiile pentru excepții de preț prin e-mail clasic. Datorită noii aplicații, utilizatorii vor putea să introducă toate tipurile de excepții direct în CRM atunci când se ocupă cu clienții corporativi și în același timp să le proceseze și, în final, să le aprobe. Un alt avantaj valoros este integrarea nativă a aplicației cu Outlook , ceea ce oferă planificarea agendei în mediul familial și conexiunea de date contextuală cu înregistrările din CRM. Československá obchodná banka planifică dezvoltarea ulterioară a soluției ca o platformă tehnologică cheie pentru gestionarea relațiilor.

Asigurarea vânzărilor directe

Începerea proiectului: noiembrie 2011

 

Aplicația web personalizată are ca scop încheierea on-line a contractelor privind anumite produse , de asigurare, cum ar fi asigurarea de călătorie, asigurarea de răspundere civilă la domiciliu sau asigurarea la domiciliu. Proiectul include proiectarea interfeței cu utilizatorul și testarea utilizării acestuia pe eșantionul selectat de utilizatori. Aplicația include acces direct pentru angajații centrului de call-uri cu propria soluție front-end, transformarea automată a contractului în mediul de producție al companiei de asigurări, precum și modalități de plată care oferă posibilități de plată utilizând cardurile de plată sau butonul de plată directă ČSOB.

Aplicația iPhone

Începerea proiectului: septembrie 2011

Aplicația iPhone comunică cu site-ul web www.csob.sk prin intermediul serviciilor web și oferă utilizatorilor informații de bază despre știri, valute, sucursale și ATM-uri.

Aplicația acceptă navigarea rapidă într-o sucursală a băncii sau un ATM prin intermediul tehnologiei GSM, cu posibilitatea de a afișa disponibilitatea filialei sau ATM-ului ales. Clienții ČSOB se pot bucura și de un calculator simplu conceput pentru conversia valutei străine.

Aplicația include calculatoare de credit și de economisire ce oferă modelarea simplă a ratei sau calcularea sumei ratei, precum si uma economisita prin propunerea unui depozit unic sau regulat.

Aplicația este concepută pentru a fi utilizată și pe iPad. Acesta poate fi găsit pe:  http://itunes.apple.com/sk/app/CSOBsmartbanking.

Prezentarea băncii pe Internet

Noul aspect modern a fost proiectat în concordanță cu designul corporativ al întregului grup financiar. Pagina web servește mai mult ca sursă de informații și date pentru clienți și parteneri bancari.
Este divizat tematic în patru unități – Oameni, Companii, Private Banking și Financial Group. Printre rubricile paginii se numără și prezentările Internet ale filialelor grupului financiar ČSOB. Pagina web este construită pe sistemul editorial “CMS Arnia”. Pagina este administrată de zeci de editori cu diferite niveluri de autorizare. Soluția poate fi găsită la www.csob.sk.

 

 


ČSOB stavebná sporiteľňa logo

ČSOB stavebná sporiteľňa a fost înființată la 8 iunie 2000 și este o filială a Československej obchodnej banky. ČSOB stavebná sporiteľňa face parte din Grupul financiar ČSOB aparținând KBC belgian și este clientul stabil din 2002.

Portalul extranet

Soluția permite partajarea materialelor și a documentelor in cadrul rețelei de distribuție internă prin Internet. Aplicatia extranet originala nu a mai indeplinit cerintele si, prin urmare, ne apropiem de schimbarea interfetei cu utilizatorul, implementarea noilor functionalitati si implementarea unei solutii pentru o noua versiune a sistemului de management al continutului – Arnia CMS.

Site-ul Web al Clădirii

Designul modern al site-ului a fost conceput în conformitate cu designul corporativ al întregului grup financiar. Site-ul servește ca o resursă pentru clienții și partenerii de afaceri ai societății imobiliare. Portalul este construit pe Arnia CMS. Site-ul web poate fi găsit la www.csobsp.sk.


 

 

ČSOB Poisťovňa logo

ČSOB Poisťovňa este o companie de asigurări universală. Oferă produse de asigurare de viață, precum și asigurare de proprietate și de răspundere civilă. Este unul dintre membrii fondatori ai Asociației Slovace de Asigurări și este una dintre instituțiile de asigurări preferate din Slovacia. În 2008, societatea belgiană de asigurări KBC Insurance NV a devenit acționar unic. În același an, ČSOB Poisťovňa a devenit clientul nostru valoros.

 

 

Cerere pentru gestionarea politicilor de asigurare

Începerea proiectului: ianuarie 2011

O aplicație web personalizată creată este un instrument de lucru pentru agenții care au nevoie de informații despre client, polița de asigurare, portofoliul lor, precum și detaliile politicilor individuale de asigurare. O parte a soluției este, de asemenea, așa-numitul “Management de rapoarte” – o generare periodică de rapoarte predefinite. De asemenea, sistemul permite utilizatorilor să creeze rapoarte individuale pe baza criteriilor de sortare selectate.

Site-ul companiei de asigurări

Începerea proiectului: martie 2009

Un design modern al site-ului a fost conceput în conformitate cu design-ul corporativ al întregului grup financiar ČSOB. Site-ul servește ca resursă informațională pentru clienți și este divizat tematic în trei părți principale: Oameni, Afaceri și Despre noi. Portalul este construit pe Arnia CMS. Soluția este disponibilă la www.http://www.csobpoistovna.sk.